Bejelentés


Kisiklottunk? A Titok!!!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Üzenőfal


Név:

Üzenet:

 


Kisiklottunk? Mindannyian egyszer vagy többször, valaki nagyon, valaki kevésbé! DE az igazi kérdés az, hogy visszatudtok-e térni a sínre? Méghozzá a Titok segítségével. Képesek vagytok-e megérteni, s alkalmazni a nagy Titkot?!


ÜDVÖZÖLLEK benneteket ezen a weben, mely segíthet nektek megérteni, itt Magyarországon, magyar nyelven, Rhonda Byrne (A Titok c. 2006-os film ötletadója/producere, majd az ugyanebben az évben megjelent, a DVD-vel azonos című, és 2009-ben Az Erő elnevezésű könyvek írója) munkásságát. Gondolom sokan olvasták, látták (Az Erő nincs meg filmen) Rhonda műveit, DE itt végre lehetőség nyílik arra, hogy megosszuk egymással tapasztalatainkat, tudásunkat a témával kapcsolatban. Témával, mert a két mű egyazon dologról szól: az ÖSSZES ÁLMUNK beteljesítéséről! Viszont a tanítás szerint, jó közérzet és BOLDOGSÁG nélkül nem működik a dolog! Ez az oldal ebben is segít. Legyen tehát a mottónk: NEVETÉS ÉS KÉÉTMÉTERES MOSOLY!!! Cool Jó időtöltést itt! Fecó.


(A választható menük, alant helyezkednek el!)

   


Ázsiai Szekció Fórumok


     
Az oldal még bőven fejlesztési stádiumban van. Türelmet kérek!


Keresés a honlaponHírek
Nyereményjáték!!!

Ha voksoltok a "tovább" gomb rákattintása után megjelenő szavazóboxban a feltett kérdésre és elkülditek nekem az "Üzenetküldés"-be, hogy mire tettétek le voksotokat (ez fontos, mert a legtöbb szavazatot kapott válaszadók táborából fogok sorsolni), nyerhettek tőlem egy kis ajándékot! Katt, aztán meglátjátok, mit! Mindenki csak egyszer szavazhat! (Ellenkező esetben megszüntetik az IP címeteket és lefoglalják a számítógépeteket: mondom én, a humor az egyik kulcs. :)) Az ajándékot Karácsonyra szeretném átadni, tehát van még idő. Jó játékot!!!

tovább >>

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!